IKEA-Katalog 2015 Finnland / Suomi

IKEA-luettelo 2015

Eläköön arki ja sen isot ilot!

Elämässä on juhlahetkiä, jotka jäävät ikuisesti mieleen. Mutta niin hienoja kuin ne ovatkin, elämä on myös ihan tavallisissa maanantaissa, keskiviikoissa ja sunnuntaissa – arjessa. Mutta entä jos arkikin olisi yhtä juhlaa? Pukeutuminen, hampaiden harjaaminen tai sängyssä makoilu koko perheen voimin ovat tuiki tavallisia hetkiä. Ne ovat ajatuksissamme, kun suunnittelemme tuotteita, joilla haluamme tehdä arjesta parempaa ja vähän sujuvampaa. Kun koti toimii niin kuin haluat, voit keskittyä tärkeämpään – kuten yhteiseen aikaan perheesi kanssa. Tänä vuonna nostamme valokeilaan kodin kaksi tärkeintä paikkaa: makuuhuoneen ja kylpyhuoneen. Ne tarjoavat hyviä huomenia ja parempia päiviä joka ikinen päivä. Mitä, jos voisit aloittaa aamusi irkeämmin ja hemmotella itseäsi nemmän? Eikö arkikin silloin tuntuisi juhlalta?

Hyviä huomenia ja parempia päiviä IKEA-kuvaston parissa!

Mit diesen Worten beginnt der IKEA-Katalog 2015 in Finnland und bietet wieder viele neue und alte IKEA-Produkte zu bewährt günstigen Preisen. Hier können Sie im Katalog blättern:

IKEA-Katalog 2015 Finnland / Suomi

 

Ein Beitrag unserer/s Leserin/s Christel Reinartz aus Viersen in Nordrhein-Westfalen.
Ende des Beitrags 1-2014-228-1609-3
Sämtliche Bezeichnungen auf dieser Webseite richten sich an alle Geschlechter.
Suchwörter: alte Kataloge, alter Katalog, Anleitung, Anleitungen, Antiquariat, Archiv, Aufbauanleitung, Aufbauanleitungen, frühere Kataloge, früherer Katalog, Katalogarchiv, Katalograrität, Katalograritäten, Kaufhilfe, Kaufhilfen, Montageanleitung, Montageanleitungen, Montagehilfe, Montagehilfen, Prospekt, Prospekte, Sammlung, seltene Kataloge, seltener Katalog

Beitrag teilen

Newsletter

Abonnieren Sie unseren Newsletter:

Erhalten Sie einmal in der Woche eine E-Mail mit unseren neuesten Beiträgen.
Wir senden keinen Spam! Erfahren Sie mehr in unserer Datenschutzerklärung.

Hinterlasse jetzt einen Kommentar

Kommentar hinterlassen

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*